METEOS: U ČETVRTAK OBLAČNO SA POVREMENOM KIŠOM

U četvrtak oblačno sa slabom kišom povremeno. Na planinama će padati slab sneg iznad 800 mnv, a u nižim predelima može btii ponegde susnežice. Oblaci se premeštaju sa jugoistoka ka severu. Na zapadu Srbije će biti vrlo malo ili nimalo padavina, dok je na istoku i jugu veća šansa za kišu. Vetar slab do umeren istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 1°C do 3°C, a maksimalna od 3°C do 6°C. Uveče slaba kiša koja se premešta ka severu. Temperatura u 22h od 1°C do 4°C.

U četvrtak u Kruševcu oblačno sa kišom povremeno. Vetar slab severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna do 4°C. 

U petak oblačno sa slabom kišom na severu Vojvodine i u Timočkoj Krajini, a u ostalim predelima suvo. Padavine popodne prestaju. Vetar slab do umeren jugoistočni, istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 3°C, a maksimalna od 4°C do 6°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 1°C do 4°C.

U subotu suvo uz manji porast temperature i promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Počeće da duva umeren jugoistočni vetar u pomoravlju i podunavlju. U nedelju pretežno oblačno, krajem dana sa slabom kišom ponegde. Temperatura iznad proseka za početak decembra, u košavskom području biće vetrovito.