METEOS: SUNČANO TOKOM DANA U PETAK

U petak ujutru mraz, a tokom dana sunčano na severu uz slab dnevni razvoj oblaka, a u jugozapadnim i južnim predelima promenljiva oblačnost sa sunčanim interavlima. Biće toplije nego u četvrtak.Vetar slab, ujutru jugozapadni, a popodne zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -6°Cdo 2°C, a maksimalna od 8°C u Dimitrovgradu do 16°C u somboru i Loznici.

U petak u Kruševcu nakon jutarnjeg mraza, tokom dana sunčani intervali uz promenljivu oblačnost i malo toplije nego u četvrtak. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -5°C, a maksimalna oko 13°C.

U subotu sunčano i znatno toplije. Kasnije popodne i krajem dana na severozapadu naoblačenje, a u noći ka nedelji moguće da bude malo prolazne kiše na tom području. Vetar slab južnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -4°C do 5°C, a maksimalna od 16°C do 20°C.

U nedelju prolazno naoblačenje sa severozapada zahvata i ostale krajeve uz šansu za kratkotrajnu kišu ponegde. Početkom iduće sedmice sunčani periodi uz malo oblaka i sve toplije.

Komentari su zatvoreni, ali su trackbacks i pingbacks otvoreni.