METEOS: SUNČANO I TOPLIJE OD PROSEKA ZA OKTOBAR

U nedelju nakon hladnog jutra, tokom dana pretežno sunčano i još malo toplije nego u subotu. Vetar slab do umeren jugoistočni u košavskom području, a u ostalim krajevima slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 3°C do 11°C, a maksimalna od 19°C u Dimitrovgradu do 23°C na zapadu i severu Srbije. Uveče vedro, ponegde magla na zapadu i jugu. Temperatura u 22 sata od 10°C do 15°C.

U nedelju u Kruševcu nakon hladnog jutra, pretežno sunčano i toplije od proseka za sredinu oktobra. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna do 22°C. Uveče vedro. 

U ponedeljak nakon hladnog i ponegde maglovito jutra, tokom dana pretežno sunčano i još malo toplije nego u nedelju. Vetar slab istočni i jugoistočni, u južnom Banatu umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 3°C do 11°C, a maksimalna od 20°C do 25°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata od 10°C do 15°C.

U utorak i sredu ujutru hladno i ponegde maglovito, a tokom dana sunčano i toplije od proseka za sredinu oktobra. Maksimalne temperature u utorak od 20°C do 25°C, a u sredu par stepen niža, u četvrtak i petak svežije i suvo.