METEOS: NASTAVLJA SE TOPLO VREME, TEMPERATURE IZNAD 20°C

U sredu relativno toplo za ovo doba godine uz još stepen-dva manju temperaturu nego u utorak. U toku dana sunčani intervali i umerena oblačnost. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 7°C do 13°C, a maksimalna od 20°C na severu do 24°C na jugozapadu, istoku i jugu Srbije. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata od 9°C do 15°C.

U sredu u Kruševcu toplo za ovo doba godine uz malu do umerenu oblačnost i duže sunčane periode. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna do 23°C. 

U četvrtak i dalje relativno toplo za ovo doba godine uz sunčane intervale i umerenu oblačnost. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 6°C do 12°C, a maksimalna od 20°C do 23°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 8°C do 14°C.

U petak i za vikend malo svežija jutra i ponegde sa maglom. Tokom dana pretežno sunčano i toplije vreme od proseka za kraj oktobra uz maksimalnu temperaturu do 20°C.