METEOS: JUTARNJA MAGLA I U ČETVRTAK

U četvrtak ujutru magla na zapadu i jugu Srbije. U toku dana promenljiva niska oblačnost sa sumaglicom i malo sunčanih intervala. Ponegde na zapadu će se niski oblaci zadržati veći deo dana. Na jugu Srbije i na višim planinama više sunčanih sati i malo toplije od proseka za ovo doba godine. Vetar slab istočnih pravaca, na jugu Banata umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 0°C do 6°C, a maksimalna od 9°C u oblačnim predelima do 14°C u krajevima sa sunčanijim vremenom. U noći ka petku je moguća poneka kap kiše na zapadu i jugozapadu Srbije.

U Kruševcu u četvrtak ujutru je moguća magla. U toku dana malo sunčanih intervala i promenljiva niska oblačnost. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna do 13°C.

U petak na zapadu i jugu Srbije može biti malo kratkotrajne kiše. Za vikend i početkom iduće sedmice suvo vreme sa jutarnjom maglom i slabim vetrom. Tokom dana promenljiva niska oblačnost sa sumaglicom i malo sunčanih intervala. Maksimalna dnevna temperatura malo iznad 10°C.