Merix po šesti put dobitnik priznanja „Najbolje iz Srbije 2017“

 

Na ovogodišnjoj dodeli „Najbolje iz Srbije“ za 2017. godinu, kompanija Henkel Srbija dobitnik je priznanja za brend Merix, u kategoriji „Roba svakodnevne potrošnje – Hemija, kozmetika, farmaceutski i ostali proizvodi“. Privredna komora Srbije  i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, su po trinaesti put birali uz pomoć stručnjaka, potrošača i poslovnih partnera, najbolje domaće proizvode koji su po kvalitetu, ceni i mnogim drugim elementima ravnopravni sa svetskim konkurentima.

 

Merix deterdžent je po šesti put dobitnik nagrade „Najbolje iz Srbije“, a ovogodišnjim priznanjem je još jednom potvrdio svoju značajnu poziciju na tržištu. Merix je nastao 1983. godine i kao brend sa bogatim iskustvom razume želje svojih potrošača i ispunjavajući ih uspeva da zadrži mesto u domaćinstvima širom Srbije.  Performanse proizvoda u vidu efikasnog uklanjanja fleka i održavanja čistoće veša, u kombinaciji sa raznovrsnom paletom mirisnih nota, dobitna su kombinacija za izgradnju prepoznatljive pozicije brenda.

 

Ovogodišnja priznanja za najbolje proizvode iz naše zemlje dodeljena su na svečanosti u Beogradu najuspešnijim domaćim robnim i korporativnim brendovima u 24 kategorije.