MERAKLIJE I ČARAPANI U KRUŠEVCU PODELILI BODOVE

Bez opterećenja rezultatom, kruševački Napredak i Radnički iz Niša su publici na stadionu “Mladost” prikazali ukupno 6 golova. Pet pogodaka viđeno je već u prvih 45 minuta. Napredak je vodio sva tri puta sa golom razlike, Radnički jurio i stizao rezultat.

 

Enes Rušović pogodio je za 1:0 u 4. minutu za kruševačkog prvoligaša. U 10. minutu bilo je 1:1 a mrežu Kruševljana pogodio je Riota Noma. U 24. minutu Ibrahima Ndiaje ponovo je doneo gol prednosti Napretku, Radnički je i taj rezultat poravnao u 36. minutu golom Petra Grbića. Na pauzu između dva poluvremena otišlo se rezultatom 3:2 zahvaljujući golom Igora Ivanovića u 42. minutu. I taj rezultat je bio na semafiru sve do 84. minuta kada je mrežu domaćih pogodio još jedan Petar, ovoga puta Petrović. Utakmica 6. kola play off faze Super lige Srbije između FK Napredak i FK Radnički je završena rezultatom 3:3.

 

Pred poslednju utakmicu ove sezone protiv, prve na tabeli, Crvene Zvezde u Beogradu, FK Napredak iz Kruševca na tabeli je na 6. mestu sa ukupno 36 bodova.