LETO U APRILU

U nedelju u Srbiji sunčano i vrlo toplo uz popodnevni razvoj oblaka na jugu Srbije i malu šansu za pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom na tom području. Vetar slab do umeren jugoistočni i istočni, u Pomoravlju i Podunavlju povremeno pojačan jugoistočni. Pritisak oko ili malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 9°C u Požegi do 18°C u Vršcu, a maksimalna od 27°C u Negotinu do 31°C u južnoj Srbiji.

U nedelju u Kruševcu sunčano i vrlo toplo uz slab razvoj oblaka popodne. Vetar slab do umeren istočni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna do 30°C.

U ponedeljak u Kruševcu sunčano i vrlo toplo uz razvoj oblaka popodne. Vetar slab do umeren istočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna do 30°C.

U utorak i sredu u Srbiji se nastavlja pravo letnje vreme uz manju šansu za pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom popodne. U drugoj polovini sedmice nestabilnije vreme uz malo nižu temperaturu i češće lokalne pljuskove.