KUP: NAPREDAK – METALAC, ULAZ SLOBODAN

Utakmica 1/16 finala Kup-a Srbije, Napredak – Metalac, igra se u sredu 17. oktobra od 15.00 sati na stadionu „Mladost“ u Kruševcu. Odlukom Upravnog odbora Fudbalskog kluba Napredak kapije stadiona biće širom otvorene za sve ljubitelje fudbala u Kruševcu.

 

Najavljujući utakmicu, šef stručnog štaba Milorad Kosanović rekao je da su ambicije Napretka i u ovom takmičenju nepromenjene: “ Mi ćemo probati da ostanemo u Kup-u što duže. Pored prvenstvenih nije loše odigrati i Kup utakmice jer se onda napravi korektan broj takmičarskih utakmica. Utakmica nam dolazi u odlično vreme i uklapa se u mikrociklus druge nedelje pred sam nastavak prvenstva. Svi igrači su na raspolaganju i sa te strane smo spremni. Metalac je jedan od boljih klubova Prve lige,kao tim su nešto slabiji nego prošle sezone, ali to ne znači da neće uspeti da se uključe u takmičenje za sam vrh. Utakmicu shvatamo ozbiljno, iako je kvalitet na našoj strani, pa samim tim ne očekujemo ni nekih većih problema, ukoliko ih sami ne napravimo.“

 

Kosanović je dodao da će tim koji će igrati protiv Metalca biti standardni i da neće odmarati igrače: “ Svi igrači koji su izneli najveći teret prvenstva igraće u sredu“.

 

Ulaz na utakmicu Napredak – Metalac biće slobodan, a utakmica se igra u sredu 17.oktobra od 15.00 časova.