KRUŠEVAC OD „MOZZARTA“ DOBIJA KOŠARKAŠKI TEREN

U okviru akcije kompanije Mozzart „Sto terena za jednu igru“, u petak 13. jula  2018. godine,u 18 sati, u Kruševcu će svečano biti otvoren obnovljen košarkaški teren posvećen Draganu Milosavljeviću. Igralište se nalazi u Ulici Prvomajska bb, na Bagdali.

 

Rekonstruisani teren će otvoriti lično košarkaški reprezentativac Gagi Milosavljević.

 

Svim mladim sportistima i rekreativcima koji će teren koristiti, poznati igrač Malage ostaviće poruku na specijalnom grafitu koji će naredne generacije košarkaša iz Kruševca motivisati da vredno treniraju i trude se da jednog dana i oni zablistaju među profesionalcima.

 

Svečanom otvaranju terena prethodiće i revijalna utakmica koju će odigrati mladi košarkaši iz KK „Napredak“, a u okviru programa biće organizovano i takmičenje u šutiranju trojki, u kom će najbolji šuteri biti nagrađeni vrednim novčanim nagradama.

 

Teren u Kruševcu je 62. po redu koji je obnovljen u okviru društveno odgovorne akcije kompanije Mozzart “Sto terena za jednu igru”.  Igralište je dobilo potpuno novu specijalnu podlogu, koševe na profesionalnim konstrukcijama, kao i kliritne table i zglobne obruče, ali i tribine i klupe sa kojih je Kruševljani moći da uživaju u treninzima i utakmicama koje će njihovi sugrađani koji se bave košarkom organizovati na terenu „Dragan Milosavljević“.