KOLO SRPSKIH SESTARA ORGANIZUJE HUMANITARNU UTAKMICU

Humanitarna utakmica za pomoć mladim Kruševljankama, Kristini i Katarini, održava se 27. februara u Hali sportova. Utakmicu će upotpuniti bogat kulturno-umetnički program. Karte se, na štandu na Trgu glumaca, kod sata, prodaju od danas, 20. februara, a na ostalim mestima od sutra, 21. februara.

Ulaznice od danas možete kupiti svakog dana, od 12 od 16 časova na štandu na Trgu glumaca, kod sata. Karte se, od sutra, 21. februara, mogu kupiti na prodajnom mestu „Jugoprevoza“ u centru grada, kod Doma sindikata, potom u Sportskom centru, na ulazu u zatvorene bazene te u menjačnicama Kentaur. Karta košta 200 dinara.

Utakmicu malog fudbala odigraće veterani Partizana i reprezentacija grada Kruševca. U programu koji će pratiti utakmicu učestvuju KUD „14. oktobar“, KUD „Čarapani“, folklorni ansambl „Lazarica“ i „Abrašević“ iz Paraćina.

Podsećamo da su za pomoć sugrađankama Kristini i Katarini organizovani različiti humanitarni događaji, kao i da je pomoć moguće dati i slanjem poruka na 1182 na 3030 i 1160 na 3030.