KOD ZUBARA – SAMO HITNI SLUČAJEVI

Zbog korona virusa promenio se i pristup regularnim pregledima kod lekara, pa tako i kada je reč o vašim redovnim odlascima kod stomatologa. Iz Stomatološke komore Srbije su poručili: „Prvo pozovite pre nego što krenete kod zubara“. Kod stomatologa mogu samo hitni i neodložni slučajevi, odnosno one osobe sa intenzivnim bolovima, infekcijama, krvarenjima i otocima, ali je pre svega neophodan poziv lekaru specijalisti.

 

Služba stomatološke zdravstvene zaštite Doma zdravlja u Kruševcu radi od 07 do 17 sati, radnim danom. Posle ovog vremena i tokom vikenda potrebno je javiti se u prizemlju Dijagnostičkog centra u Kruševcu.

 

Privatne stomatološke ordinacije u Kruševcu uglavnom su zatvorene. Jedna od onih koja radi je Stomatološka ordinacija „Eurodent“ na adresi Veselina Nikolića 11. Radno vreme je od 08 do 17 sati, ali je takođe prvo potrebno pozvati telefonom na 037/ 44-64-50 ili na 065/ 44-64-501 i na taj način se može zakazati pregled i intervencija. Po prijemu u ordinaciju obavezno je kontrolno merenje temperature, kao i provera da li je  pacijent bio u kontaktu sa licem obolelim od Covid19.