KARAVAN „IZAĐI MI NA TEGLU“ 26. SEPTEMBRA U KRUŠEVCU

Najveći gastronomski karavan “Izađi mi na teglu” ukrstiće varjače u Kruševcu, 26. septembra 2018. godine. Osetite duh tradicije, pozovite porodicu i prijatelje na lepo druženje, skuvajte najukusniji ajvar, pobedite i osvojite vredne nagrade.

 

Vođeni idejom da odajući počast bogatoj tradiciji, kulturi i istoriji zapravo negujemo najbolje vrednosti, Coca Cola se upustila u gastronomsko-umetničku avanturu pod nazivom ,,Nezaboravni ukusi Srbije”, inspirisanu srpskom kulturom, tradicijom, starim ukusima i zanatima. Promocija tradicionalnih vrednosti i običaja, uz neosporan kvalitet geografskog porekla namirnica koje se koriste u našoj kuhinji, i nezaboravnog ukusa Coca-Cola koja daje taj poseban osećaj, idealan su poziv svim posetiocima da dođu na karavan “Izađi mi na teglu”.

 

Osetite duh tradicije čuvene ukusne srpske trpeze.

 

Pored takmičarskog dela, kao i svake godine organizovan je i bogat celodnevi program za posetioce , vredne nagrade za pobednike kao i edukativni dečiji program.

 

 

Zahvaljujući brojnim partnerima Tempo, Bakina Tajna, Maxi, MBS-Milan Blagojevic Smederevo, Coca-Cola, Yuhor, Zaječarsko pivo, Vox, Terra Travel, Iskon ulje uz čiju se pomoć karavan iz godine u godinu razvija, nagradni fond za ovu sezonu biće rekordan i iznosiće oko 1.500.000 dinara!

 

 

Veliko finale koje će okupiti pobednike iz svih gradova, održaće se 13. oktobra u Beogradu gde će vlasnik recepta za pobedu biti krunisan za kralja ajvara  i poneće titulu najboljeg ajvar majstora u 2018. godini!

 

 

Za takmičenje u kuvanju ajvara #izadjiminateglu jedinstvenog karavana u Srbiji možete se prijaviti:
Na mail: office@izadjiminateglu.rs ili putem telefonskog poziva na broj: 063/410-920 (radnim danima do 16h) Više informacija na sajtu: www.izadjiminateglu.rs