JAKUZE I DELIJE IPAK NA TRIBINAMA U SREDU

Komesar za bezbednost Fudbalskog saveza Srbije odlučio je da se odložena utakmica 5. kola Superlige Srbije između Napretka i Crvene zvezde igra u sredu, 26. septembra 2018. godine, sa početkom u 18.30 i sa dozvoljenim ulaskom za navijače, kako je i predviđeno, jer ne postoje bezbednosni razlozi da ona bude ponovo odložena.

 

Ranije, danas tokom dana, na sastanku u Napretku, kome su prisustvovali predstavnici MUP-a, Žandamerije, Gradske uprave Kruševac, Komunalne policije, Agencije za obezbeđenje „Alfagard“ i delegat utakmice Dragan Stoiljković doneta je odluka, da se komesaru za bezbednost FSS i direktoru takmičenja Superlige predoče veliki bezbedonosni rizici, a oni se ogledaju u tome što su saobraćajnice oko stadiona „Mladost“, osim Šumadijske ulice, u fazi rekostrukcije i nisu prohodne za saobraćaj. Na zadovoljstvo brojnih prijatelja fudbala, Komesar za bezbednost je ocenio da takvi rizici ne postoje jer se do stadiona može doći Šumadijskom ulicom i da se utakmica može igrati.

 

Ulaznice za odloženu utakmicu 5. kola SLS Napredak – Crvena zvezda biće puštene u prodaju u utorak 25. septembra u 10.00 sati na blagajni stadiona „Mladost“ u Kruševcu. Ulaznice se prodaju po ceni: sever 200, istok 500, jug 400, zapad jedan 600, zapad dva 700 dinara.

 

Kupovina ulaznica vrši se isključivo uz lični dokument sa fotografijom, i sva lica moraju imati ulaznice, i deca mlađa od 7 godina, obzirom da je utakmica visokog rizika. Po jednom dokumentu mogu se kupiti najviše 6 ulaznica.

 

Na sam dan utakmice, ulaznice će se prodavati od 10.00 sati do početka utakmice, s tim što će se prodaja vršiti na svim biletarnicama stadiona „Mladost“, odnosno na severnoj, istočnoj, južnoj i biletarnicama na zapadu jedan i zapadu dva.