I OPŠTINA ĆIĆEVAC DANAS DOBILA PREDSEDNICU

Dr Mirjana Krkić (SNS), vodiće opštinu Ćićevac u narednom mandatu, nakon što je dobila poverenje 14 od 24 prisutnih odbornika na prvoj radnoj sednici Skupštine opštine.

Na konstitutivnoj sednici Skupštine oopštine Ćićevac, održanoj 12. avgusta 2020. godine, diplomirani pravnik iz Ćićevca Miloš Radosavljević izabran je za novog predsednika Skupštine opštine Ćićevac. Na tajnom glasanju Radosavljević, koga je predložila Srpska napredna stranka, dobio je 14 glasova. Za zamenika predsednika Skupštine opštine, takođe sa 14 glasova, izabran je Zvezdan Gagić, doktor veterinarske medicine iz Pločnika, sa liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu”.

Na lokalnim izborima u junu Srpska napredna stranka  je osvojila 11 odborničkih mesta, Pokret za očuvanje opštine Ćićevac dosadašnjeg predsednika Zlatana Krkića, 10, lista SRS – Dr Zoran Milivojević Batke dvojicu odbornika a liste SPS-JS i GG “Samo domaćinski – Borko Živković” po jednog.

Podsećamo, u proteklih 17 godina dužnost predsednika opštine Ćićevac vršio je pravnik Zlatan Krkić koji je na ovu funkciju biran četiri puta, prvi put na vanrednim izborima 2003. godine, kao kandidat Demokratske stranke.

Komentari su zatvoreni, ali su trackbacks i pingbacks otvoreni.