HOĆE LI 13. UTAKMICA PREKINUTI LOŠ NIZ??

Utakmicu 15. kola Prve lige Srbije na stadionu Mladost, FK Trayal je u petak odigrao nerešeno 0:0 sa ekipom Smedereva 1924. Kruševački Trayal je na tabeli 12. sa 17 bodova. U narednom kolu, koje je na program već u sredu, a reč je o zaostaloj utakmici 13. kola, FK Trayal dočekuje FK Zlatibor iz Čajetine. Utakmica između kruševačkog Trayala i FK Zlatibor iz Čajetine igraće se na stadionu “Mladost” u sredu 23.oktobra od 18.00 sati.

 

U do sada odigranih 14 prvenstvenih utakmica, Trayal je startovao sa 3 pobede, a onda u narednih 11 mečeva tri puta izgubio utakmicu i čak 8 puta odigrao nerešeno. Ako tome dodamo i eliminaciju iz KUP-a, dolazimo do zvaničnog podatka da kruševački Trayal nije pobedio u predhodnih 12 utakmica.

 

Sa druge strane, FK Zlatibor je na tabeli Prve lige Srbije na poziciji 6, sa 6 upisanih pobeda, 3 poraza i 5 utakmica završenih sa podelom bodova. Zbog parnih žutih kartona na raspolaganju stručnom štabu za sredu neće biti Ivica Jovanović, Trajković je i dalje van tima zbog frakture nosa, a povređeni su i Milošević i Stepanović. Ono što je dobra vest za tim ali i navijače Trayala jeste da se, posle 4 meseca pauze zbog povrede, vraća kapiten Milan Gašić. Gašić je dodao da, iako ne zna hoće li nositi kapitensku traku, trudiće se da njegov tim na dalje nastupa ozbiljnije i sa više truda na terenu.