3D „HOTEL TRANSILVANIJA“ U BIOSKOPU „KRUŠEVAC“

Na repertoaru bioskopa „Kruševac“ od 02. do 08. avgusta 2018. godine biće komedija, sa elementima drame, „Potpuni stranci“ a prikazivaće se od 17.00, 19.00 i 21.00 sat.

 

Sedmoro starih prijatelja okupljaju se na večeri. Kada odluče da podele među sobom sadržaj svih poruka, mejlova i poziva koje primaju, mnoge tajne počinju da se otkrivaju i ravnoteža počinje da se narušava.

 

Cena ulaznice je 200,00 dinara.

 

Filmovi u digitalnoj tehnici prikazivaće se tokom vikenda, 04. i 05. avgusta i to:

 

HOTEL TRANSILVANIJA (animirani, komedija – sinhronizovan)

– 04. avgust od 17.00 i 19.00 i

– 05. avgust od 17.00 sati

 

Kako je upravo Drakula taj koji osigurava da drugima ugodno prođu njihovi praznici, sada je vreme za njegov odmor oko kojeg će neko drugi da vodi brigu. Luksuznom krstarenju ne može odoljeti ni ostatak Drakulinog čopora te se i oni pridružuju putovanju. Čudovišta se na kruzeru fantastično zabavljaju uživajući u svim sadržajima koji im kruzer nudi, od različitih sportskih aktivnosti do fenomenalne i preukusne hrane do egzotičnih ekskurzija.
No ono što im u jednom trenutku ipak prekine zabavu je jedna neočekivana ljubav.  Naime, čim napuste luku razvija se romansa između Drakule i misteriozne brodske kapetanice Erike..

 

MAMA MIA I IDEMO PONOVO (muzički, komedija)

– 05. avgust u 19.00 sati

 

Deset godina posle filma Mama Mia! koji je zaradio više od 600 miliona dolara širom sveta, vraćamo se na čarobno grčko ostrvo Kalokeri i uz potpuno novu i originalnu muziku zasnovanu na pesmama popularne grupe ABBA. Uz glumačku ekipu iz prvog dela, koju je obogatila Lili Džejms (Pepeljuga, Vozač). .. Radnja filma nas vraća napred – nazad kroz vreme kako bismo videli na koji način su se gradili odnosi među likovima kakvi su danas. „Mama Mia! Idemo ponovo“ i ovoga puta produciraju Džudi Krajmer i Geri Gocman..

 

NEMOGUĆA MISIJA (akcija)

– 04. i 05. avgusta u 21.00 sat

 

Ovi vrhunski operativci su odlučni u tome da stvore novi svetski poredak preko serije sve strašnijih terorističkih napada. Itan će okupiti svoj tim i udružiti snage sa nekadašnjom britanskom agentkinjom, Ajlom Faust (Rebeka Ferguson), koja je možda pripadnica ove otpadničke nacije, jer će se grupa suočiti sa najtežom nemogućom misijom do sad..

 

Cena ulaznice za 3D filmove je 250,00 dinara.