KRUŠEVAC DOBIJA SVOJ “DINO PARK” /video

U Kruševcu je počela izgradnja zabavnog Dino parka, za šta je Ministarstvo turizma obezbedilo 60 miliona dinara. Projekat u koji je gradska uprava uložila još 16 miliona dinara, upotpuniće turističku ponudu grada.

 

Šarengrad neće biti samo dino-park već će imati i brojne sаdržаje zа zаbаvu, odmor i rekreаciju. Izgradnja parka odvijaće se u dve faze, a sa radom će početi naredne godine. “Zabavni park Šarengrad, sadržaće brojne elemente i sadržaje za zabavu, odmor, rekreaciju, ali naravno tu će biti postavljene i replike dinosaususa”.

 

Grad Kruševac intenzivno je krenuo sa radom na unapređenje turističke infrastrukture i svega onoga što je nedostajalo, tako da je zabavni park Šarengrad samo nastavak brojnih već realizovanih aktivnosti u Kruševcu koje su pokrenute u prethodnom periodu.

 

 

Puno toga je urađeno pre svega na promociji, što je rezultiralo povećanjem broja gostiju, noćenja i vanpansionske potrošnje. Sa duhom stare srpske prestonice, bogatim nasleđem i novim sadržajima Kruševac postaje nezaobilazna destinacija na turističkoj mapi Srbije.