USKORO STARTUJE NOVA FUDBALSKA SEZONA /video

Pripreme tima fudbalskog kluba “Napredak” ulaze u završnu fazu pred početak nove fudbalske sezone. Takozvana generalna proba tima i stručnog štaba odigraće se u Čačku, u nedelju, kada Napredak od 17.30 gostuje Borcu.

 

Fudbalsku 2018/2019 godinu kruševački superligaš Napredak završio je u gornjem delu tabele i igrao play off, pod vođstvom Milorada Kosanovića. Sredinom juna meseca Predrag Rogan promovisan je u novog šefa stručnog štaba FK Napredak. Okupljeni su igrači, traje prelazni rok a i krenulo se sa pripremama, koje su sada u završnoj fazi. Novo superligaško fudbalsko prvenstvo Srbije za Napredak počinje već u subotu 20. jula kada će gostovati Čukaričkom. Zajedno sa Roganom, u tim Napretka došao je i Dejan Fijala, pomoćni trener.

 

Tokom letnjeg prelaznog roka, pored novog šefa stručnog štaba, timu Napretka priključilo se dosta novih igrača. Golman Napretka u predhodnoj sezoni, možda i jedan od najboljih tada u redovima kruševačkog superligaša,  tridesetogodišnji Nikola Petrović, kao slobodan igrač, sredinom juna napustio je Kruševac i postao prvi golman Radničkog iz Niša. Novi golman Napretka je Marko Milošević. Nezaobilazna karika svakog tima, kada je u pitanju fizička spremnost igrača, svakako je kondicioni trener. U Napretku je to Zdravko Perić, koji je na današnjoj konferenciji govorio upravo o spremnosti igrača za novu sezonu.

 

 

Prve rezultate ćemo videti već u nedelju oko 7 uveče, nakon odigrane kontrolne utakmice u Čačku između Borca i Napretka.