TOPLANA: RADNICI I DANAS U BALKANSKOJ ULICI

U redakciju TV Jefimija jutros je stiglo saopštenje JKP “Gradska toplana”, koje Vam prenosimo u celosti:

“Obaveštavamo Vas, da JKP “Gradska toplana” Kruševac danas, 19. novembra 2020. godine vrši regularnu proizvodnju i distribuciju toplotne energije, stanje je redovno i svi naši korisnici imaju tople radijatore.

Problem sekundarnih instalacija o kojima smo juče razovarali, u Balkanskoj ulici br. 53. i br. 55. se rešava. Mreža je stara više od 50 godina, rađena još pre osnivanja i nastanka “Gradske toplane”, kada su i same zgrade izgrađene, tako da je ovo problem sekundarne prirode. Sa upravnicima zgrada je dogovoreno da će JKP “Gradska toplana” biti izvođač radova na otklanjanju ovog kvara, budući da su naši radnici jedini osposobljeni u našem gradu za rešavanje ovakve vrste problema.  Naša služba distribucije već dva dana vrši iskop i radi na otklanjanju problema. Juče su poslednja tri sprata zgrade 53. i 54. morala biti isljučena sa sistema. Za danas je najavljeno isključenje Balkanske br. 49, 51, 53. i 54. Naši radnici su od jutros ponovo na terenu i očekujemo da će problem biti rešen do kraja dana, stanari ovih zgrada mogu da očekuju da će u večernjim satima imati tople radijatore.

U ostalim dalovima grada, “Gradska toplana” vrši normalnu proizvodnju i isporuku i sve ide po planu što se tiče snabdevanja naših sugrađana toplotnom energijom.”