OTVOREN ŠALTER ZA PREDUZETNIKE U OPŠTINI ĆIĆEVAC

U saradnji RPK Kruševac, opštine Ćićevac, Privredne komore Srbije otvoren je Šalter za preduzetnike u Ćićevcu, koji će omogućiti preduzetnicima u Ćićevcu da na brz i jednostavan način dobiju informacije potrebne za njihovo poslovanje, štedeći svoje vreme. Preduzetnici na šalteru mogu da se informišu i o subvencijama, aktuelnim konkursima, programima, kreditnim linijama, poreskim propisima i procedurama, analizama tržišta, pripremi poslovnih planova i svim drugim mogućnostima za unapređenje poslovanja.

Sektor preduzetništva PКS započeo je Projekat otvaranja Šaltera za preduzetnike po beogradskim opštinama, koji se pokazao izuzetno značajnim za podršku poslovanju mikro, malim preduzećima i preduzetnicima. Imajući u vidu značaj ovog projekta za podršku poslovanju našim privrednicima i preduzetnicima, pokrenuto je otvaranje Šaltera za preduzetnike i po lokalnim samoupravama u Srbiji (van grada Beograda). U Rasinskom okrugu otvorena su tri šaltera – u Brusu, Trsteniku i Ćićevcu, istakao je Dejan Zrilić, iz preduzetničkog sektora PKS i dodao da su dosadašnja iskustva rada ovih šaltera pozitivna.

Otvaranje šaltera za preduzetnike u Ćićevcu je veoma značajno, jer u ovoj opštini posluje 306 preduzetničkih radnji i 76 privrednih društava.