OTVOREN JE SHOPING PARK KRUŠEVAC /video

Shoping park Kruševac svečano je otvoren u prisustvu predstavnika grada Kruševca, menadžmenta kompanije Nepi Rockcastle Grupe koja je investirrala oko 12 miliona evra u objekat u kome od danas posluje 17 kompanija i brendova i radi 250 Kruševljana.

 

Predstavnik kompanije Nepi Rockcastle Grupe Nemanja Savčić je između ostalog istakao odličnu saradnju sa gradom, ustanovama i institucijama prilikom obavljanja administativnih i drugih poslova. Ispred Shoping parka obezbeđeno je 300 parking mesta, a brendovi koji će se po prvi put predstaviti kupcima su LC Waikiki, Defacto, Orsay, Tom Tailor, Knjižare Vulkan i CCC, ali i dobro poznati Sport Vision, Planeta Sport, Pertini, Legend, Lilly i DM. Kruševac Shopping Park je najavio otvaranje prodavnica dobro poznatih brendovaNew Yorker-a 10. oktobra i Sinsay-a,čiji je otvaranje planirano za drugu polovinu novembra ove godine.

 

Radno vreme šoping parka biće svakog radnog dana i vikendom od 10 do 22h, dok će radno vreme kafe bistroa biti od 08 do 23h. Novootvoreni maloprodajni park se nalazi u južnom delu grada Kruševca, u ulici Krfska broj 37, na raskrsnici ulica Kneza Miloša i Bruskog puta, regionalnog puta koji vodi do planine Kopaonik i samo 25 km od glavnog državnog autoputa. U neposrednoj blizini shopping parka nalazi se maloprodajni lanac, koji će dodatno upotpuniti ponudu prehrambenim proizvodima.

 

Dobro je poznato da Nepi Rockcastle u svom portfoliju u Srbiji ima i Šoping centar Kragujevac Plaza (GLA 22.292m2), ali i Šoping centar Promenada Novi Sad (GLA 49.000 m2), koji je ujedno i najveći šoping centar u Srbiji.