NAREDNIH DANA PROMENLJIVO OBLAČNO SA MOGUĆOM KIŠOM

U nedelju na severu Srbije duži sunčani periodi, a u ostalim predelima promenljiva oblačnost. Povremena kiša je moguća u centralnim i južnim krajevima Srbije. Na severu malo toplije nego u subotu zbog više sunčanih sati, a na jugu i jugoistoku hladnije jer će biti oblačnije na tom području. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale.

 

U nedelju u Kruševcu sveže i promenljivo oblačno sa povremenom kišom pre podne, a popodne su mogući kratkotrajni lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna oko 24°C.

  

U ponedeljak u Kruševcu promenljiva oblačnost sa sunčanim intevalima uz moguću kratkotrajnu kišu ili lokalne pljuskove. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna oko 23°C.

 

U utorak i sredinom sedmice u Srbiji prijatne temperature: od 23 do 28°C uz promenljivo vreme sa povremenom pojavom kiše i kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Biće i sunčanih perioda. U drugoj polovini sedmice sunčanije i toplije.