METEOS: UJUTRU MRAZ, TOKOM DANA TOPLIJE

U sredu ujutru jak mraz na jugu i jugoistoku Srbije, a na severu dosta slabiji. Tokom dana svugde toplije u odnosu na utorak uz prolazno naoblačenje koje može usloviti ponegde kratkotrajnu kišu tokom popodneva. Oblačnost se premešta iz pravca severozapada. Vetar ujutru slab južni i jugoistočni, a popodne severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -14°Cu Dimitrovgradu i Vranju do -1°C u Beogradu, a maksimalna od 3°Cu Dimitrovgradu do 11°C u Loznici.

U sredu u Kruševcu ujutru mraz, a tokom dana toplije u odnosu na utorak uz sunčane periode pre podne, a popodne naoblačenje koje može uzrokovati kratkotrajnu kišu krajem dana. Vetar slab istočni, a kasnije popodne severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -8°C, a maksimalna oko 8°C.

U četvrtak će i jutro biti toplije, na severu bez mraza, a dnevna temperatura oko 10°C.U petak slična temperatura uz prolazno naoblačenje krajem dana sa malo sporadične kiše u noći ka suboti. Za vikend i početkom iduće sedmice pretežno suvo uz dalji porast temperature i toplije vreme od proseka za februar.