METEOS: U UTORAK U KRUŠEVCU TEMPERATURA 32°C

U utorak posle svežeg jutra, tokom dana u svim predelima sunčano i toplo ili vrlo toplo. Temperature su iznad proseka za septembar mesec. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 7°C do 15°C, a maksimalna od 30°C do 32°C.

U utorak u Kruševcu, posle svežeg jutra, tokom dana sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 11°C, a maksimalna do 32°C. 

U sredu i četvrtak u svim krajevima sunčano i vrlo toplo uz temperature koje će biti iznad proseka za ovo doba godine. Maksimalne dnevne vrednosti do 33°C.

U petak malo niže temperature uz slabu do umerenu prolaznu oblačnost i šansu za slabu povremenu kišu tokom dana. U subotu još malo svežije i promenljivo vreme sa povremenom kišom rano ujutru i tokom dana. Na jugu zemlje biće toplije nego na severu.  U nedelju rano ujutru sa kišomu centralnim i južnim krajevima,a tokom dana promenljiva oblačnost sa sunčaniim intervalima uz manju šansu za povremenu slabu kišu samo na krajnjem jugozapadu i jugu zemlje. Na jugu par stepeni svežije nego u subotu. U nedelju na severu tokom dana pretežno sunčano i suvo.