METEOS: U UTORAK SNEG PRESTAJE, TEMPERATURA DO 2°C

U utorak je još moguć ponegde sasvim slab sneg ili susnežica, ali sa tendencijom prestanka. Oblaci se delimično razilaze po Vojvodini, gde su mogući i kratkotrajni sunčani intervali, ali ne u svim oblastima jer će biti i magle i sumaglice sa niskim oblacima na severu Srbije. U Timočkoj Krajini je malo toplije od ostalog dela Srbije sa sunčanim periodima. Vetar slab severozapadni i severni, na jugu Srbije umeren. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C na severu Vojvodine do 1°C u Negotinu, a maksimalna od 0°C do 3°C, a u Negotinu oko 5°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata od -2°C do 1°C.

U utorak u Kruševcu oblačno i još je moguć sasvim slab sneg, ali sa tendencijom prestanka. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 0°C, a maksimalna 2°C. Uveče suvo. Temperatura u 22 sata 0°C. 

U sredu hladno sa slabim jutarnjim mrazevima i maglom, a tokom dana pretežno suvo sa niskim oblacima i sumaglicom uz moguće vrlo malo kratkotrajnih sunčanih intervala. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -6°C do 0°C, a maksimalna od 0°C do 4°C.

U četvrtak hladno sa slabijim jutarnjim mrazem i maglom, a tokom dana sa niskim oblacima i sumaglicom. Krajem dana na severu Srbije može biti malo kiše i susnežice. U petak neznatni porast temperature, a u subotu ponovo hladnije sa moguć malo susnežice i snega. Padavina će biti vrlo malo do kraja sedmice.