METEOS: U UTORAK MANJI PORAST TEMPERATURE

U utorak ujutru slab mraz i ponegde magla. U toku dana sunčani intervali uz manji porast dnevne temperature u odnosu na ponedeljak. Na severu Vojvodine i po kotlinama zapadne i južne Srbije se može duže zadržati magla ili izdići u nisku oblačnost sa sumaglicom. Vetar slab istočni i jugoistočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -2°C do 2°C, a maksimalna od 5°C na severu Vojvodine i po kotlinama do 9°C u centralnim i istočnim predelima Srbije.

U utorak u Kruševcu sunčani intervali uz promenljivu oblačnost i manji porast dnevne temperature u odnosu na ponedeljak. Vetar slab severoistočni i istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna oko 8°C.

Od srede do nedelje pretežno suvo, osim u sredu krajem dana i u noći ka četvrtku kada je moguće da ponegde bude kratkotrajne slabe kiše. U petak i za vikend ujutru slab slab mraz i magla. Postojaće i povoljni uslovi za duže zadržavanje magle ili izdizanje u nisku oblačnost sa sumaglicom, posebno po kotlinama i dolinama reka zapadne i južne Srbije.