METEOS: U UTORAK HLADNIJE UZ SUSNEŽICU I SNEG

U noći ka utorku oblačno sa kišom na jugu, u ostalim predelima sa snegom. Samo će na severu Vojvodine biti suvo. U utorak hladnije sa snegom povremeno, osim po Vojvodini gde će biti suvo, a na severu Vojvodine sa malo sunčanih intervala. Vetar umeren zapadni i severozapadni, u Timočkoj Krajini pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od -2°Cna severu do 1°C na jugu i u Negotinu, a maksimalna od 1°C do 4°C koliko će biti u Negotinu.

U utorak u Kruševcu hladnije sa susnežicom i snegom povremeno. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 0°C, maksimalna oko 2°C.

U sredu ujutru slab mraz, a tokom dana suvo na severu Srbije sa sunčanim intervalima, a u ostalim krajevima sa slabim snegom povremeno. Vetar umeren do pojačan severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od -3°Cdo1°C, maksimalna od 0°C do 3°C, a u Negotinu oko 5°C.

U četvrtak ujutru mraz, a tokom dana promenljiva oblačnost sa sunčanim intervalima uz manji porast temperature u odnosu na sredu. U petak sledi brži porast temperature uz naoblačenje sa kišom povremeno.