METEOS: U UTORAK HLADNIJE, TEMPERATURA DO 17°C

U utorak svežije u svim krajevima uz promenljivu oblačnost sa sunčanim periodima. Samo će u jugozapadnim i južnim predelima biti kratkotrajne kiše ujutru i pre podne. Vetar slab do umeren severozapadni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 7°C do 12°C, a maksimalna od 16°C u Subotici do 22°C, a na istoku Srbije, u Negotinu. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 9°C na severu do 14°C na jugu Srbije.

U utorak u Kruševcu hladnije sa mogućom slabom kišom ujutru i pre podne, a zatim suvo. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna do 17°C.

U sredu hladno za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost sa manjom šansom da bude kratkotrajne kiše ponegde.Oblaci se brzo premeštaju od severa ka jugu Srbije. Vetar umeren, povremeno pojačan, severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 6°C do 10°C, a maksimalna od 14°C do 18°C.

U četvrtak vrlo hladno jutro uz manji porast dnevne temperature i duže sunčaneperiode tokom dana sa malo oblaka. U petak i subotu toplije i pretežno sunčano. U nedelju je moguće naoblačenje.

Komentari su zatvoreni, ali su trackbacks i pingbacks otvoreni.