METEOS: U SREDU TOPLIJE, TEMPERATURA DO 27°C

U sredu još toplije i sunčano na severu u prvom delu dana, a na jugu umerena oblačnost. Popodne sledi lokalni razvoj oblaka u većini krajeva koji će kasnije popodne i krajem dana usloviti nestabilno vreme sa mogućim kratkotrajnim lokalnim pljuskovima. Vetar umeren južni i jugozapadni, u Vojvodini povremeno pojačan, a kasnije popodne u skretanju na zapadni i severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od5°Cu Požegi do 12°C u Beogradu, a maksimalna od 24°Cna severu Vojvodine do 27°C u centralnoj i južnoj Srbiji.

U sredu u Kruševcu još toplije sa sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka koji  popodne i krajem dana mogu usloviti pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Vetar slab do umeren južni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 10°C, a maksimalna do 27°C.

U četvrtak malo svežije uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima i sa ređom pojavom kratkotrajne kiše u severnim i centralnim predelima Srbije. U petak ponovo toplije i sunčano u prvom delu dana, a popodne uz razvoj oblakakoji može usloviti pojavu lokalnih pljuskova, najpre na severu Srbije. U subotu malo svežije i promenljivo oblačno, a u nedelju sunčano i toplije.