METEOS: U PETAK PAR STEPENI NIŽA TEMPERATURA

U petak par stepeni svežije i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i kratkotrajnom kišom, najčešće u vidu lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Više suvog i sunčanog vremena bi bilo na severu Vojvodine. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak oko ili malo iznad normale. Minimalna temperatura od 11°C do 16°C, a maksimalna od 24°C do 27°C.

U petak u Kruševcu par stepeni svežije i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i povremenom kratkotrajnom kišom. Vetar slab severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna do 25°C.

U subotu promenljivo i nestabilno vreme sa češćim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Manja šansa za pljuskove biće na severu Srbije gde se očekuju duži sunčani periodi. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 11°C do 16°C, a maksimalna od 25°C na jugu do 28°C na severu Srbije.

U nedelju prolazna oblačnost sa severa donosi kratkotrajnu kišu i lokalne pljuskove ponegde. Početkom iduće sedmice postepena stabilizacija vremena sa manjom šansom za pljuskove i više sunčanih sati. Temperatura u porastu od utorka sunčano vreme.