METEOS: U NEDELJU SLAB SNEG, TEMPERATURA OD -8 DO +1°C

U nedelju ujutru jači mraz i sunčano po Vojvodini tokom dana, a u ostalom delu Srbije promenljivo oblačno sa slabim snegom povremeno, posebno u južnim predelima. Vetar slab do umeren severozapadni, u Timočkoj Krajini pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -12°C do -4°C, a maksimalna dnevna od -2°C do 2°C, u Negotinu do 4°C. Uveče slab sneg u centralnim i južnim predelima, a u ostalim krajevima suvo. Temperatura u 22h od -4°C do 0°C.

U nedelju ujutru mraz u Kruševcu, a tokom dana promenljivo oblačno sa kratkotrajnim snegom povremeno. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -8°C, a maksimalna dnevna 1°C Uveče slab sneg. Temperatura u 22h oko -5°C.

U ponedeljak vrlo hladno sa maksimalnom dnevnom temperaturom malo ispod 0°C u većini krajeva i sa snegom povremeno, osim na severu Srbije gde će biti sunčanih perioda. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -12°C do -4°C, a maksimalna dnevna od -3°C do 1°C.

U utorak ujutru jak mraz, a tokom dana suvo uz promenljivu oblačnost sa sunčanim periodima. U sredu prolazno naoblačenje sa mogućim slabim snegom povremeno, a u drugoj polovini iduće sedmice sledi postepeni porast temperature.