FK TRAYAL – FK RADNIČKI, SLOBODAN ULAZ /video

Sedmoplasirani na tabeli, pirotski Radnički dolazi u subotu u Kruševac, gde će na gradskom stadionu od 13.00 sati, uz slobodan ulaz, igrati utakmicu 21. kola Prve fudbalske lige Srbije protiv kruševačkog Trayala. 28 bodova iz 20 utakmica, uz jednak broj pobeda i poraza, po 8, uz 4 remija upisali su Piroćanci ove sezone. U utakmici 20. Kola, pred svojim navijačima su fudbaleri Radničkog izgubili rezultatom 2:3 od ekipe beogradskog Žarkova. Sa druge strane, kruševački prvoligaš Trayal je 12 na tabeli, sa ukupno 23 boda, a i u ovu utakmicu ulazi sa pobedničkom ambicijom.

 

Stepanović, Milošević i Trajković nisu i dalje na raspolaganju stručnom štabu. I pored sitnih povreda, ostatak tima Trayala je spreman za utakmicu 21.kola protiv pirotskog Radničkog u subotu u Kruševcu. Među igračima na terenu će biti i Aleksa Petrović, koji kaže, da i pored malog psihološkog pada u ekipi, njegovi saigrači spremno dočekuju Radnički iz Pirota.

 

U prvom susretu Radničkog i Trayala, odigranom u okviru 6. kola PLS 31.avgusta u Pirotu, pobedio je domaćin sa 2:1. Prilika da se Trayal revanšira je u subotu od 13.00 sati na stadionu “Mladost” u Kruševcu, uz naravno obećan slobodan ulaz za navijače do kraja ovog dela prvenstva.